Cerere oferta

Cerere ofertă

cere o cotație pentru evenimentul tău

Livada cu Lavandă un loc de poveste departe de stres, poluare și zgomot. Aflată la doar o ora de București, locația și a deschis porțile către public în 2020 la insistenta prietenilor și a tuturor celor care au fost atrași de frumusețea locului, a energiei pozitive și a mirosului parfumat de lavandă.

Doriți să vă planificați următorul eveniment special la Livada cu Lavandă? Suntem aici pentru a vă ajuta! Indiferent dacă sunteți interesat să găzduiți un eveniment de team-building, o sărbătoare privată sau o nuntă, vă putem oferi o gamă largă de activități și servicii pentru a vă face evenimentul memorabil. Locația noastră frumoasă și facilitățile de la fața locului, inclusiv o terasă mare, foișor și grătar, vor face din evenimentul dumneavoastră o experiență de neuitat pentru dumneavoastră și oaspeții dumneavoastră.

Livada cu Lavandă este cel mai bun loc pentru a vă organiza evenimentul, datorită cadrului său unic și primitor. Frumosul câmp cu lavandă oferă fundalul perfect pentru activități în aer liber și nu numai. Fie că faceți o escapadă romantică, o ieșire în natură sau doriți să petreceți o noapte în glamping cu cei dragi, Livada cu Lavandă vă oferă, cu siguranță, clipe de neuitat.

 

Cereți o ofertă personalizată pentru evenimentul dvs.:

Vă mulțumim că ați luat în considerare Livada cu Lavandă pentru viitorul dvs. eveniment.

Am fi încântați să vă oferim o cotație pentru evenimentul dvs. și să vă ajutăm să planificați o experiență de neuitat. Vă rugăm să completați formularul alaturat cu detaliile și cerințele dvs. pentru eveniment, iar un membru al echipei noastre vă va contacta cu o ofertă personalizată și mai multe informații despre serviciile noastre.

La Livada cu Lavandă ne mândrim să oferim servicii excepționale pentru clienți și să creăm evenimente unice și memorabile. Indiferent dacă planificați o retragere corporativă, o nuntă sau o reuniune de familie, avem experiența și resursele pentru a vă ajuta să creați un eveniment care să vă depășească așteptările. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dumneavoastră pentru a vă planifica următoarea ocazie specială în locația noastră.