Despre noi

mai multe despre cine suntem noi...

Livada cu Lavandă un loc de poveste departe de stres, poluare și zgomot. Aflată la doar o oră de București, locația și-a deschis porțile către public în 2020 la insistența prietenilor și a tuturor celor care au fost atrași de frumusețea locului, a energiei pozitive și a mirosului parfumat de lavandă.

Întinsă pe o suprafață de mai bine de 2 ha, Livada cu Lavandă, este locul în care copiii sunt fericiți, părinții relaxați iar prietenii plini de voie bună.

Livada cu Lavandă este cel mai bun loc pentru a vă organiza evenimentul, datorită cadrului său unic și primitor. Frumosul câmp cu lavandă oferă fundalul perfect pentru activități în aer liber și nu numai. Fie că faceți o escapadă romantică, o ieșire în natură sau doriți să petreceți o noapte în glamping cu cei dragi, Livada cu Lavandă vă oferă, cu siguranță, clipe de neuitat.

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație:

Echipa noastră este dedicată să ofere clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Indiferent dacă doriți să găzduiți un eveniment corporativ, o adunare de familie sau o evadare romantică, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să faceți evenimentul dvs. un succes.

Dacă aveți întrebări sau solicitări, suntem aici pentru a le răspunde. Personalul nostru informat și prietenos este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi orice informații sau oferte de care aveți nevoie. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare eveniment de la Livada cu Lavandă este adaptat nevoilor și dorințelor dumneavoastră specifice și vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea experiența perfectă atât pentru dumneavoastră cât și pentru oaspeții dumneavoastră. Așa că nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau solicitări.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să planificați evenimentul visat la Livada cu Lavandă.