Eveniment 1-5 iunie

Eveniment 1-5 iunie

Ziua copilului, Rusaliile, lavandă, Glamping...

Relaxare și aventură pentru Ziua Copilului la Livada cu Lavandă!

Descoperă o varietate de activități captivante pentru copii și momente de relaxare pentru părinți într-un loc unic.

În perioada 1-5 iunie 2023, Livada cu Lavandă te invită să te bucuri de câteva zile de relaxare și distracție într-un cadru minunat. Ziua Copilului și Rusaliile sunt doar două dintre motivele pentru care ar trebui să-ți rezervi această escapadă specială.

La Livada cu Lavandă, toți membrii familiei vor găsi ceva pe placul lor. Copiii se pot bucura de o varietate de activități captivante, iar părinții pot savura momente de relaxare și liniște în mijlocul naturii.

Printre activitățile special pregătite pentru copii în perioada 1-5 iunie, între orele 10:00-20:00, se numără atelierul de pictură, face painting, delicioasele bezele la foc de tabără (cu un număr minim de 10 copii), concursul de înălțat zmeie (cu speranța că vântul ne va ajuta), o plimbare inedită cu căruța trasă de cai (pentru cel puțin 4 copii), atelierul cu lavandă unde copiii își pot crea propriile produse și atelierul de decorare tricouri.

Pentru o organizare eficientă a evenimentului, recomandăm înregistrarea la atelierele dorite la sosirea în locație. Pentru cei mai mici de 8 ani, este necesară însoțirea unui părinte.

Alătură-te nouă la Livada cu Lavandă în perioada 1-5 iunie și creează amintiri de neuitat alături de cei dragi într-un mediu unic, unde natura și relaxarea se împletesc într-un mod armonios.

Rezervă-ți locul la evenimentul din 1-5 iunie 2023!

Fii parte dintr-o experiență memorabilă alături de familie și prieteni în mijlocul lavandei.

Bucură-te de o experiență unică în perioada 1-5 iunie 2023 la evenimentul special organizat de Livada cu Lavandă. Într-o atmosferă plină de farmec și frumusețe, acest eveniment te va transpune într-o lume magică a naturii și a lavandei.

Rezervările pentru acest eveniment extraordinar sunt acum disponibile! Dacă dorești să te alături nouă și să fii parte dintr-o experiență memorabilă alături de familia și prietenii tăi, nu ezita să rezervi locul tău. Fie că ești în căutarea unei escapade relaxante sau a unui mod distractiv de a petrece timpul liber, evenimentul nostru din 1-5 iunie este perfect pentru tine.

Prin intermediul rezervării tale, vei avea acces exclusiv la o varietate de activități captivante și relaxante, precum ateliere creative, plimbări prin livada de lavandă, mâncăruri delicioase și multe surprize în mijlocul naturii. Fiecare moment petrecut la Livada cu Lavandă va fi unul de neuitat.

Nu rata oportunitatea de a te bucura de această experiență unică. Rezervă-ți locul acum și pregătește-te să fii parte dintr-un eveniment incitant și încântător în mijlocul lavandei și a frumuseții naturii. Numărul de locuri este limitat, așa că grăbește-te să îți asiguri participarea la evenimentul nostru din 1-5 iunie 2023!