Evenimente & Activitati

Evenimente & Activități

ce tipuri de evenimente putem gazdui

Excursii cu Lavandă

Livada cu Lavandă este locul ideal pentru o vizită de o zi, cu copiii de la grădinițe și școli, într- un mediu distractiv, educațional și sigur.

Livada cu Lavandă oferă o experiență unică într-un peisaj rural autentic datorită câmpului de lavandă, a aerului curat, a spațiului sigur în care copiii se pot juca și explora, din care nu lipsesc animalele de fermă, gospodăria țărănească sau utilajele agricole.

Locația oferă o gamă largă de activități și facilități special concepute pentru copii, precum: vânătoare de comori, ateliere creative și plimbări în natură. Aceste activități nu numai că oferă copiilor distracție și entuziasm, dar îi și educă despre mediul înconjurător și importanța conservării acestuia.

Copiii se vor implica în procesul de preparare a diverselor produse cu și din lavandă, pe care le vor lua ulterior acasă, vor face bezele la foc de tabără și vor desfășura și alte activități care vor ajuta la dezvoltarea creativității, a intuiției și a spiritului de echipă.

 

Teambuilding

Livada cu Lavandă te invită la un team building cu compania ta, pentru ca echipa să se conecteze, să colaboreze și să se reîncarce cu energie pozitivă. Cu o gamă variată de activități, sesiuni de brainstorming, ateliere tematice, foc de tabără, experiențe culinare diverse și activități sportive și de agrement în aer liber, locația noastră te așteaptă să o descoperi.

Unul dintre beneficiile cheie ale team building-ului la Livada cu Lavandă este oportunitatea de a scăpa de distragerile și stresul de la locul de muncă, permițând echipei tale să se concentreze pe construirea de relații mai puternice și îmbunătățirea muncii în echipă. Atmosfera plăcută și împrejurimile frumoase oferă, de asemenea, fundalul perfect pentru relaxare și gândire creativă făcând din Livada cu Lavandă locația ideală.

Evenimente Private

Livada cu Lavandă este locul perfect pentru evenimentul tău privat, oferind o evadare spectaculoasă departe de zgomotul și agitația orașului. Cu priveliștile sale uimitoare care te duc cu gândul la Provence, cu terasa spațioasă, cu zona barbecue și locul pentru foc de tabară, Livada cu Lavandă oferă tot ce aveți nevoie pentru un eveniment unic și memorabil.

Fie că este o petrecere aniversară sau o cununie, Livada oferă un cadru frumos, liniștit și intim pentru evenimentul tău. Câmpul cu lavandă, priveliștile uimitoare ale peisajului din jur și atmosfera primitoare, vor oferi fundalul perfect pentru a crea amintiri care vor dura toată viața.

Pentru pasionații de artă

Livada cu Lavandă nu este doar o oază de relaxare, dar este și un refugiu pentru artiști și pasionați de artă. Livada oferă vizitatorilor posibilitatea de a picta și surprinde frumusețea câmpurilor de lavandă în felul lor unic.

Livada oferă un mediu senin și pașnic în care artiștii își pot lăsa creativitatea să curgă și să creeze piese de artă frumoase. Combinația dintre frumusețea naturală a câmpurilor cu lavandă și liniștea livezii creează cadrul perfect pentru o experiență de pictură pe tot parcursul zilei.

Vizitatorii își pot aduce propriile materiale de artă sau le pot cumpăra de la fața locului. Livada oferă, de asemenea, cursuri de pictură ghidate pentru cei care sunt începători în pictură sau ar dori niște îndrumări și inspirație. Vizitatorii pot opta, de asemenea, să se alăture unui atelier de pictură, unde pot învăța noi tehnici și se pot inspira de la alți artiști. În general, Livada cu Lavandă oferă o experiență unică și relaxantă artiștilor și pasionaților de artă, pentru a crea și a aprecia arta în frumusețea naturii.

Cinema in aer liber

Livada cu Lavandă este bucuroasă să anunțe preluarea proiectului "Dealul Astronomic", o inițiativă îndrăzneață și captivantă care combină pasiunea pentru natură cu dragostea pentru arta cinematografiei. În acest nou capitol al colaborării noastre, ne-am propus să aducem magia filmului sub cerul înstelat, oferind o experiență cinematografică de neuitat.

Explorând noua dimensiune a proiectului "Dealul Astronomic", ne-am dedicat în special proiectării a două filme remarcabile: Pulp Fiction și Parfum de femeie. Am ales aceste filme cu grijă, ținând cont de impactul lor cinematografic și de potențialul lor de a captiva audiența.

Ne-am angajat să aducem aceste filme de referință într-o experiență cinematografică specială la Livada cu Lavandă. Vă invităm să vă relaxați și să vă bucurați de proiecția acestor filme într-un decor pitoresc, sub stelele strălucitoare ale cerului.

Află mai multe despre GLAMPING

Vă stăm la dispoziție pentru orice informație:

Echipa noastră este dedicată să ofere clienților noștri cea mai bună experiență posibilă. Indiferent dacă doriți să găzduiți un eveniment corporativ, o adunare de familie sau o evadare romantică, echipa noastră este aici pentru a vă ajuta să faceți evenimentul dvs. un succes.

Dacă aveți întrebări sau solicitări, suntem aici pentru a le răspunde. Personalul nostru informat și prietenos este întotdeauna disponibil pentru a vă oferi orice informații sau oferte de care aveți nevoie. Ne străduim să ne asigurăm că fiecare eveniment de la Livada cu Lavandă este adaptat nevoilor și dorințelor dumneavoastră specifice și vom lucra îndeaproape cu dumneavoastră pentru a crea experiența perfectă atât pentru dumneavoastră cât și pentru oaspeții dumneavoastră. Așa că nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări sau solicitări.

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să planificați evenimentul visat la Livada cu Lavandă.