Glamping

Glamping

O experiență unică în mijlocul naturii

Cazare în corturi tematice pentru o escapadă de neuitat

Bucură-te de o experiență unică de glamping la Livada cu Lavandă. Noi combinăm confortul modern cu frumusețea naturii, oferindu-ți posibilitatea de a te relaxa și de a te bucura de viața în aer liber într-un mod inedit. La noi, poți experimenta o cazare deosebită în corturi tematice, fiecare cu propria sa atmosferă și caracteristică.

Avem disponibile 4 corturi tematice, fiecare oferind o experiență diferită. Indiferent dacă preferi o atmosferă rustică, o escapadă exotică, o călătorie în timp sau o relaxare în mijlocul naturii, avem un cort potrivit pentru tine. Fiecare cort poate găzdui până la 4 persoane, astfel că poți veni în cuplu, cu familia sau cu prietenii pentru a petrece momente deosebite împreună.

La Livada cu Lavandă, ne asigurăm că ai parte de tot confortul necesar în timpul șederii tale. Avem facilități sanitare separate, inclusiv grup sanitar și dușuri, pentru a-ți oferi intimitate și comoditate. În plus, poți opta pentru pachetul de masă, astfel încât să te bucuri de mese delicioase pe întreaga perioadă a șederii tale.

Digital-Gallery-Award-TRA-2024

Traveller Review Awards 2024

Suntem încântați să împărtășim o veste minunată: Livada cu Lavanda a fost onorată cu premiul Traveller Review Awards 2024! Acest prestigios premiu reprezintă recunoașterea angajamentului nostru constant de a oferi o experiență excepțională și memorabilă tuturor oaspeților noștri. Ne simțim profund mândri că munca noastră și pasiunea pentru ospitalitate au fost apreciate și recompensate de către comunitatea călătorilor din întreaga lume.

Premiul Traveller Review Awards 2024 este o confirmare a eforturilor noastre de a crea un mediu unic și plin de farmec, unde oaspeții noștri se pot relaxa, se pot conecta cu natura și se pot bucura de experiențe autentice. Apreciem fiecare recenzie și fiecare moment petrecut alături de voi, iar acest premiu ne motivează să continuăm să depunem eforturi pentru a vă oferi cele mai bune servicii și experiențe de neuitat.

Vă mulțumim tuturor celor care ne-au susținut și ne-au acordat încrederea lor. Fiecare recenzie, fiecare vizită și fiecare experiență împărtășită cu noi sunt o sursă de inspirație și ne motivează să ne străduim să fim tot mai buni. Promitem să continuăm să vă surprindem și să vă întâmpinăm cu brațele deschise în cadrul Livada cu Lavanda, un loc unde fiecare oaspete este tratat ca un membru al familiei noastre.

Ce oferim?

Ce conține pachetul și cât costă?

Prețuri:

 • Bilet 1 persoană (cazare la cort tip glamping, cinema în aer liber, mic dejun)227 lei
 • Grup de 3-4 persoane – 10% reducere
 • Grup de minim 5 persoane – 15% reducere

 

Ce e inclus în preț:

 • Grătarul include: pulpa pui dezosat, ceafa de porc, mici, cartofi la tuci, salata de sezon
 • Mic dejun (omleta, șuncă, branza, roșii, castravete, măsline, cafea)
 • Grupuri sanitare curate, apă curentă
 • Energie electrică
 • Băuturile nu sunt incluse

Cum ajungeți:

Locația noastră este la o oră de mers cu mașina de București (35km) . Doar ultimii 300 de metri sunt neasfaltați, dar sunt accesibili cu orice mașină, nu au gropi, și e imposibil să vă rătăciți.

  Cinema în aer liber la Livada cu Lavandă

  Experiența magică a unui moment de reîntregire și relaxare în mijlocul naturii

  La Livada cu Lavandă, oferim mai mult decât o experiență de cinema în aer liber - organizăm evenimente memorabile pentru tine și oamenii tăi speciali. Eliberează-te de agitația urbană și permiteți-vă să vă relaxați în mijlocul naturii, într-un cadru pitoresc cu aroma dulce a lavandei. Aici, cinema în aer liber devine un moment magic de reîntregire a sufletului, înconjurat de prieteni, familie sau persoana iubită. Imaginați-vă să vă bucurați de momente prețioase sub cerul înstelat, savurând o proiecție captivantă și conectându-vă cu cei dragi, toate la doar o oră de București. Fie că alegeți să vă relaxați sub pătura cerului nocturn, să râdeți și să vă emoționați alături de cei drag sau să vă împărtășiți amintiri și povești într-un cadru fermecător, cinema în aer liber la Livada cu Lavandă devine un moment unic și inolvidabil. Vă așteptăm cu brațele deschise să creați amintiri de neuitat și să experimentați farmecul unic al unei seri de cinema sub cerul senin.

  Lista noastră de filme

  Scent of a Woman

  Parfum de femeie

  1992 | R | 2h 36m | Drama

  "Scent of a Woman" (Parfum de femeie) este un film dramatic și emoționant, regizat de Martin Brest și lansat în 1992. Filmul îi are în rolurile principale pe Al Pacino și Chris O'Donnell și se bazează pe filmul italian "Profumo di donna" din 1974.

  Filmul "Scent of a Woman" urmărește povestea lui Charlie Simms (Chris O'Donnell), un student inteligent și responsabil, care provine dintr-o familie modestă. În speranța de a câștiga o bursă ce îi va permite să-și continue studiile la prestigioasa universitate Harvard, Charlie acceptă să-l însoțească și să-l îngrijească pe locotenent-colonelul Frank Slade (Al Pacino), un veteran de război orb și deprimat.

  Colonelul Slade este un personaj complex și rebel, care a pierdut vederea în timpul unui accident militar și simte că a fost trădat de țara sa și de propria viață. Însă, pe măsură ce petrece timpul alături de Charlie, el descoperă o prietenie neașteptată și un nou motiv de a aprecia frumusețea vieții.

  Călătoria lor îi duce într-o escapadă în orașul New York, unde Slade vrea să experimenteze plăcerile pe care le-a ratat în viața sa ca om orb. În această călătorie, cei doi trec prin momente de râs, aventură și momente de reflecție profundă. În ciuda diferențelor lor de vârstă și experiență, ei devin confidenți și se sprijină reciproc într-un mod cu totul inedit.

  "Parfum de femeie" este o poveste despre prietenie, onoare și curajul de a găsi frumusețea în viață, indiferent de provocări. Performanța impresionantă a lui Al Pacino, care a câștigat pentru acest rol premiul Oscar pentru cel mai bun actor, conferă filmului o intensitate emoțională și o putere inegalabilă.

  Încărcat de momente de emoție și învățăminte, "Scent of a Woman" rămâne o creație cinematografică de referință, care îi cucerit pe spectatori de-a lungul timpului cu forța sa dramatică și umanitatea personajelor.

  Pulp Fiction

  1994 | R | 2h 34m | Crime, Drama

  "Pulp Fiction" este un film american din 1994, scris și regizat de Quentin Tarantino. Este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate filme ale regizorului și a primit numeroase premii și nominalizări, inclusiv Premiul Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

  "Pulp Fiction" prezintă o poveste non-liniară, împletită între mai multe personaje din lumea interlopă a Los Angelesului. Filmul este alcătuit din trei povești interconectate, care se desfășoară într-o manieră neașteptată și surprinzătoare.

  Vincent Vega (John Travolta) și Jules Winnfield (Samuel L. Jackson) sunt doi asasini plini de carismă, angajați ai unui șef al mafiei numit Marsellus Wallace (Ving Rhames). Ei primesc misiuni violente, care îi conduc la întâlniri cu diverse personaje pitorești, inclusiv boxerul Butch Coolidge (Bruce Willis) și dansatoarea Mia Wallace (Uma Thurman), soția lui Marsellus.

  În timp ce povestea se dezvoltă, acțiunea se rostogolește între momente tensionate, violente și scene de umor negru. Dialogurile inteligente, caracterizările complexe și evenimentele neașteptate fac din "Pulp Fiction" un film deosebit și inovator în industria cinematografică.

  Filmul explorează teme precum viața, moartea, violența și redempția, iar stilul unic de regie al lui Tarantino, care combină muzică memorabilă și secvențe narative neconvenționale, a făcut din "Pulp Fiction" un reper al culturii pop și unul dintre cele mai influente filme ale generației sale.

  "Pulp Fiction" a fost aclamat pentru coloana sonoră, interpretările actorilor și realizarea artistică, și continuă să fie considerat unul dintre cele mai mari filme din istoria cinematografiei. Prin îmbinarea stilului retro al filmelor pulp cu o perspectivă contemporană și plină de forță, Quentin Tarantino a creat un film memorabil și provocator, care continuă să fascineze și să captiveze publicul la peste 25 de ani de la lansarea sa.

  The Usual Suspects

  Suspecți de serviciu

  1995 | R | 1h 46m | Crime, Drama, Mystery

  "The Usual Suspects" este un thriller psihologic american din 1995, regizat de Bryan Singer și scris de Christopher McQuarrie. Filmul se remarcă prin povestea complexă și intrigantă, precum și prin interpretările remarcabile ale actorilor, în special a lui Kevin Spacey, care a câștigat pentru acest rol Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar.

  "The Usual Suspects" începe cu explozia unui vapor în portul din San Pedro, Los Angeles. Supraviețuitorul acestui incident, Roger "Verbal" Kint (Kevin Spacey), un om cu o paralizie la nivelul membrelor inferioare și cu o vorbire stâlcită, este interogat de către agenții speciali ai poliției. Kint dezvăluie că el și alți cinci bărbați neobișnuiți s-au întâlnit accidental pe peronul unei secții de poliție din New York și au devenit colaboratori la un jaf aparent neînsemnat.

  De-a lungul filmului, Kint prezintă detaliile acestui jaf și povestește despre evoluția grupului criminal, numit "The Usual Suspects" (Suspecții de serviciu), care a fost recrutat și manipulat de un misterios șef al mafiei cunoscut sub numele de Keyser Söze. Toate personajele sunt prezentate cu amănunte, fiecare având un background distinct și o personalitate aparte. Pe măsură ce povestea progresează, dezvăluirile șocante apar și fiecare personaj pare să ascundă secrete întunecate și ambiții ascunse.

  Într-un final surprinzător, Kint dezvăluie o adevăratață poveste plină de manipulare și falsificări, în care nimic nu este ceea ce pare a fi. Identitatea reală a lui Keyser Söze rămâne învăluită în mister, iar întregul film este marcat de un suspans intens și răsturnări de situație neașteptate.

  "The Usual Suspects" a fost apreciat de critici și de public pentru scenariul inteligent, regia magistrală și interpretările impresionante ale actorilor. Prin povestea sa captivantă și abordarea neconvențională a unei crime complexe, filmul a devenit unul dintre cele mai apreciate thrillere ale anilor '90 și a adus o recunoaștere deosebită lui Kevin Spacey pentru interpretarea sa remarcabilă.

  Secondhand Lions

  Lei la mâna a doua

  2003 | PG | 1h 49m | Comedy, Drama, Family

  "Secondhand Lions" este un film american de aventură și comedie-dramă din 2003, regizat și scris de Tim McCanlies. Filmul prezintă o poveste plină de inimă și aventură, cu o distribuție de excepție, inclusiv Michael Caine, Robert Duvall și Haley Joel Osment.

  "Secondhand Lions" urmărește povestea lui Walter (Haley Joel Osment), un băiat timid și retras, care este abandonat de mama sa și lăsat în grija celor doi unchi excentrici ale căror vieți au fost întotdeauna un mister pentru el. Unchii sunt Hub (Robert Duvall) și Garth (Michael Caine), doi bărbați bătrâni și excentrici, considerați niște aventurieri legendari, dar și oameni ciudați în comunitatea lor.

  Pe măsură ce timpul trece și Walter se adaptează la viața cu unchii săi, el începe să audă tot felul de povestiri captivante despre aventurile lor incredibile, despre misteriosul trecut și despre legenda unei comori ascunse. În ciuda scepticismului inițial, băiatul începe să creadă în aceste povestiri și în curajul excepțional al celor doi unchi ai săi.

  Filmul explorează relația specială dintre Walter și cei doi unchi și cum aceasta se dezvoltă pe măsură ce trec prin aventuri fantastice împreună. În timp ce unchii îi dezvăluie lui Walter lecții de viață valoroase și îl învață să fie mai curajos, băiatul îi aduce și el pe ei bucuria vieții și speranța pentru viitor.

  Într-un final inedit, povestea dezvăluie adevărul din spatele legendei și pune la încercare curajul, încrederea și dorința de a crede în ceva mai mare decât propria realitate.

  "Secondhand Lions" este un film despre aventură, încredere și căutarea adevărului, care îmbină momentele de comedie și umor cu lecțiile emoționante despre înțelepciunea și frumusețea vieții. Interpretările remarcabile ale actorilor și povestea captivantă fac din acest film o experiență plină de căldură și bucurie pentru întreaga familie.

  Lies & Alibis

  Minciuni și alibiuri
  Original title: The Alibi

  2006 | R | 1h 30m | Comedy, Drama, Romance

  "Lies and Alibis" este un film american din 2006, o combinație reușită între comedie neagră și thriller romantic, regizat de Matt Checkowski și Kurt Mattila. Filmul aduce în prim-plan aventurile unui personaj carismatic, interpretat de Steve Coogan, într-o lume plină de minciuni și intrigi.

  "Lies and Alibis" îl prezintă pe Ray Elliott (Steve Coogan), un expert în furnizarea de alibiuri pentru clienții săi aflați în situații compromițătoare. Cu un trecut dubios și un prezent plin de minciuni, Ray a găsit o afacere prosperă în această lume a escrocheriilor. Încrederea în propria abilitate de a găsi alibiuri credibile l-a transformat într-un adevărat maestru în manipulare.

  În ciuda abilităților sale neobișnuite, viața lui Ray începe să se complice atunci când este acuzat de crimă. Acest eveniment neașteptat îl determină să-și pună la îndoială valorile și să se întrebe cât de departe este dispus să meargă pentru a scăpa de propria sa rețea de minciuni.

  În încercarea de a demonstra că este nevinovat, Ray se implică într-o serie de întâmplări neașteptate și comice. În timp ce navighează prin lumea întortocheată a afacerilor ilegale și a relațiilor romantice complicate, el descoperă adevărul despre el însuși și despre cei din jurul său.

  Filmul este un tur de forță al umorului cinic și al intrigilor ingenioase, punând la încercare limitele morale ale personajului principal. Performanța carismatică a lui Steve Coogan adaugă profunzime și amuzament acestei povești de înșelăciune și autodescoperire.

  În final, "Lies and Alibis" este o poveste plină de surprize, suspans și umor negru, care explorează teme complexe precum adevărul, manipularea și valorile personale. Un amalgam captivant de genuri și emoții, filmul oferă o experiență plină de distracție și provocări pentru publicul său.