TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

Termeni şi condiţii de utilizare

ce trebuie să știți înainte să folosești website-ul nostru

TERMENI ŞI CONDIŢII DE UTILIZARE

 

Prin accesarea  www.livadaculavanda.ro acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și Condițiile site-ului.  Site-ul www.livadaculavanda.ro deținut de către SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL, denumită în cele ce urmează deținătorul site-ului.

Prin utilizarea acestui site, incluzând toate materialele prezentate în interior și toate serviciile online oferite de SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL, înseamnă cu sunteți de acord cu Termenii și Condițiile de utilizare fără modificare și consimțiți că i-ați citit.

În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise în acest document, vă rugăm să nu folosiţi informațiile sau serviciile puse la dispoziţie pe acest site.

 

PREZENTARE ȘI DEFINIŢII

Site-ul www.livadaculavanda.ro  este deținut de către SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL, denumită în cele ce urmează deținătorul site-ului.

SC LIVADA CU LAVANDĂ , Cui 37857262, J52/1219/2021, sat Podisor,  jud Giurgiu,  delegat Nădejde Ovidiu  1760519440028, IBAN RO72BRDE441SV31804504410

Contact: www.livadaculavanda.ro, office@livadaculavanda.ro +4 0723 144 756

Termenii “noi”, “ale noastre”, “al nostru”, “Ovidiu NĂDEJDE” se referă la SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL. Termenul “site” se referă la www.livadaculavanda.ro, precum și toate produsele, serviciile, cursurile, programele etc. conectate cu Ovidiu NĂDEJDE.

Termenii “utilizator”, “tu”, “tine”, “al tău”, “ale tale”, “voi”, “voștri”, “voastre”, “dumneavoastră” se referă la vizitatorii site-ului și clienți, precum și la oricare alți/toți utilizatorii site-ului (numiți “Utilizatori” individual și colectiv).

Site-ul www.livadaculavanda.ro prezintă serviciile oferite și activitatea derulată de către Ovidiu NĂDEJDE. Totodată, prin intermediul site-ului se asigură posibilitatea de abonare în vedere primirii de informări periodice (news-letter), precum și servicii de înscriere a participanților la diverse evenimente organizate, servicii supuse acestor termeni, în cazul în care nu vor fi stipulate condiții speciale pentru fiecare caz în parte. De asemenea, site-ul oferă Utilizatorilor produse și cursuri de organizare și planificare ce pot fi achiziționate online.

Următorii termeni vor fi definiţi după cum urmează:

  • Utilizator– orice persoană care accesează site-ul sau care se va putea înregistra la un moment pe site, fiind interesată de serviciile deținătorului site-ului, se abonează în vedere primirii de informări periodice (news-letter) sau se înscriere ca participant la evenimente organizate și care se obligă implicit să respectate prezentul set de reguli, fiind raspunzator pentru acțiunile sale pe site sau achiziționează un produs online;
  • Serviciu– furnizarea către Utilizator a accesului la platforma prin intermediul careia se poate abona în vedere primirii de informări periodice (news-letter) sau se poate înscriere ca participant la evenimente organizate de Ovidiu NĂDEJDE sau poate achiziționa un produs online al Elenei Șandru.

ÎNREGISTRAREA UTILIZATORULUI

Pentru accesarea site-ului, respectiv secțiunile de prezentare, nu este necesară înregistrarea Utilizatorilor.

Înregistrarea Utilizatorului este obligatorie numai în cazul în care acesta se înscrie pentru primirea periodică a unui news-letter sau pentru înscrierea în vederea participării la un eveniment sau pentru achiziția unui produs.

În cazul în care doriți să beneficiați de eventuale servicii oferite pe site-ul www.livadaculavanda.ro , vă obligaţi şi garantaţi următoarele:

1) furnizaţi date reale, exacte şi complete despre Utilizator, astfel cum se solicită prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) menţineţi sau actualizaţi datele de înregistrare care au suferit modificări pentru ca acestea să fie conforme realităţii, exacte şi complete.

Deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul (nu şi obligaţia) de a verifica corectitudinea datelor de înregistrare ale Utilizatorilor. În cazul în care se constată că informaţiile puse la dispoziţie de Utilizator sunt inexacte, deținătorul site-ului îşi rezervă dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum și înscrierea și participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului şi a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza că oferă deținătorului site-ului date corecte, fiind unicul responsabil pentru informațiile furnizate.

Pentru a putea accesa anumite produse și programe, este nevoie să aveți cont pe site. Acest cont este creat automat în momentul în care finalizați cumpărarea produsului/programului. Aveți obligația de a furniza informațiile care vă sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Contul poate fi accesat pe bază de parolă de acces, pe care o cunoașteți doar dumneavoastră. Sunteți deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Un Cont de Utilizator asigură accesul în program în favoarea unei singure persoane. Aveți obligația de a nu transmite datele dumneavoastră de autentificare în favoarea unei terțe persoane.

Poate să își creeze un cont pe site orice persoană fizică, indiferent de naționalitate, cu vârsta minimă de 18 ani împliniți la data creării contului. Nu permitem cu bună știință persoanelor sub vârsta de 18 ani crearea de Conturi care să permită accesul la site. Orice accesare a site-ului de către minori direct sau prin intermediul tutorilor/reprezentanților legali se face pe propria răspundere a acestora.

Site-ul poate fi utilizat doar pentru vizionare, creare cont, accesare cont personal, accesare servicii existente pe site. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să ne aducă un prejudiciu de imagine și/sau să ne creeze o stare de disconfort, nouă, autorilor materialelor de pe site sau clienților și vizitatorilor. Sunteți pe deplin responsabil pentru orice operațiune și/sau plată efectuată din cont prin utilizarea site-ului.

REFUZUL SERVICIULUI

Ovidiu NĂDEJDE își rezervă dreptul de a refuza onorarea oricărei comenzi și servirea oricărei persoane sau entități fără obligația de a oferi motive pentru acest lucru. Ovidiu NĂDEJDE își rezervă dreptul de a limita numărul de participanți și abonamente. Ovidiu NĂDEJDE poate modifica în orice moment sau elimina orice aspect sau caracteristică a Site-ului sau Serviciului fără o notificare în prealabil.

CONFIRMAREA COMENZII ȘI DETALIILE PLĂȚII

Vă vom trimite un e-mail pentru a confirma plasarea comenzii dvs., care să conțină detaliile livrării produsului sau serviciului. În cazul în care există o eroare în procesul de confirmare prin e-mail, este responsabilitatea dvs. să ne informați cât mai curând posibil.

CURSURILE ONLINE SAU WORKSHOPURILE

Dacă v-ați înscris pentru un curs online sau un workshop, vă vom trimite separat prin e-mail confirmarea de acceptare.

ANULĂRI, RAMBURSĂRI & RETURURI

Toate vânzările de produse digitale care se pot descărca la confirmarea achiziției sunt finale.

DESCRIEREA PRODUSELOR

Ne străduim să descriem și să afișăm Serviciul și Produsul cât mai corect posibil. În timp ce încercăm să fim cât mai clari în explicarea Serviciului, vă rugăm să nu considerați că Site-ul are datele exacte, actuale sau fără erori în totalitate. Din când în când, putem corecta erorile privind prețurile și descrierile. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula orice comandă cu un preț afișat incorect.

PLATA ȘI FACTURAREA

Pentru plata produselor sau serviciilor din site, plata se poate face prin următoarele modalități: online, cu cardul, prin sistemul MobilPay, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății. Nu suntem responsabili pentru erorile înregistrate prin intermediul sistemului de plată, inclusiv, dar fără a se limita la pierderile pe care le-ați suferi utilizând sistemul de plată cu cardul.

SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL va emite Utilizatorului o factură fiscală pentru produsul/programul achiziționat de pe site, scop în care Utilizatorul va furniza societății toate informațiile necesare.

Factura fiscală pentru orice comandă (inclusiv pentru plățile recurente) va putea fi regăsită în contul Utilizatorulului și descărcată de acolo. Odată emisă, o factură nu poate fi modificată.

GARANȚIA ȘI DREPTUL DE RETRAGERE

Conținutul Site-ului și Serviciul/Produsul este furnizat „AȘA CUM ESTE” și fără nicio garanție de niciun fel, exprimat sau implicit.

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL și Ovidiu NĂDEJDE se exonerează total de orice fel de garanții, exprimate sau implicite, incluzând, dar fără a se limita la, garanția implicită de vandabilitate, conformitate cu un anumit scop și neîncălcarea prevederilor legale. Nu garantăm că funcțiile conținute în orice conținut vor fi neîntrerupte sau fără erori, că defectele vor fi corectate sau că Site-ul sau serverele care fac disponibil acest conținut sunt lipsite de viruși sau alte componente dăunătoare. Preluați întregul cost al întreținerii necesare, reparației sau corectării oricărui echipament sau software pe care îl utilizați. Nu facem nicio reprezentare sau garanție cu privire la utilizarea sau rezultatele utilizării niciunui conținut, produs sau serviciu conținut sau oferit, pus la dispoziție prin intermediul sau în orice alt mod legat de Site, inclusiv, fără limitare, orice site terț sau serviciu legat de pe Site.

Ne exonerăm în mod explicit de orice responsabilitate pentru acuratețea, completitudinea sau disponibilitatea informațiilor, conținutului și materialelor găsite pe site-uri care au link către sau de pe Site-ul www.livadaculavanda.ro . Nu ne putem asigura că veți fi mulțumit de orice produs sau serviciu pe care îl achiziționați de la un site web al unei terțe părți cu link către sau de pe Site sau de la informații, conținut sau materiale ale unei părți terțe conținute pe Site-ul nostru.

Nu susținem niciunul dintre produse și nici nu am făcut niciun demers pentru a confirma exactitatea, completitudinea sau fiabilitatea informațiilor, conținutului sau materialelor conținute pe orice site web al unei terțe părți. Nu reprezentăm și nu oferim nicio garanție cu privire la securitatea informațiilor, conținutul sau materialele (inclusiv, fără limitare, card de debit / credit și alte informații personale), pe care s-ar putea să vi le ceară oricare terță parte. Prin prezenta, renunțați irevocabil și necondiționat la orice revendicare împotriva noastră cu privire la informații, conținut și materiale de pe Site, de pe site-urile terțelor părți și orice informații, conținut și materiale pe care le furnizați către sau prin oricare astfel de site-uri terțe (inclusiv, fără limitare, card de debit / credit și alte informații personale).

Vă recomandăm să faceți orice investigație considerați necesară sau adecvată înainte de a continua cu orice tranzacție online sau offline cu orice terță parte. Prin prezenta recunoașteți că ați citit cu atenție secțiunea GARANȚIA ȘI DREPTUL DE RETRAGERE și ați înțeles pe deplin că este vorba despre eliberare de răspundere a SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL.

LIMITAREA RĂSPUNDERII

Sunteți de acord că, în niciun caz (inclusiv neglijență), SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL și Ovidiu NĂDEJDE nu va fi responsabilă pentru daune directe, indirecte, incidentale, consecințe speciale, punitive, exemplare sau pentru orice alte daune care rezultă din sau în legătură cu: (i) utilizarea sau orice incapacitate de utilizare a Site-ului, Serviciului, Produsului sau oricărui conținut sau funcții ale acestuia; (ii) orice eșec al performanței, eroare, omisiune, refuz de serviciu, atac, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în funcționare sau transmisie, virusare a computerului, linie sau sistem sau orice incompatibilitate între Site și orice site, serviciu, software sau hardware; (iii) pierderi de venituri, profituri anticipate, afaceri, economii, fonduri comerciale sau date; și (iv) furtul, distrugerea, accesul neautorizat la, modificarea sau utilizarea informațiilor sau proprietății dvs. de către o terță parte, indiferent de neglijența noastră, neglijența gravă, eșecul unui scop esențial și dacă această răspundere rezultă în neglijență, contract sau orice altă teorie a răspunderii legale.

Cele de mai sus se aplică chiar dacă SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL, Ovidiu NĂDEJDE sau părțile despăgubite au fost avertizate despre posibilitatea sau ar fi putut prevedea daunele. Răspunderea noastră este limitată în măsura maximă permisă de lege.

În nicio situație SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL sau Ovidiu NĂDEJDE sau părțile despăgubite nu vor avea răspundere totală pentru toate pierderile, costurile, pagubele, răspunderea sau cheltuielile (inclusiv onorariile și costurile avocaților) pe care le puteți suferi sau le puteți suporta, în conformitate cu orice teorie a răspunderii, în contract, infracțiuni (inclusiv, dar fără a se limita la, neglijență) sau în alt mod depășesc prețul total de achiziție al Serviciului pe care l-ați cumpărat de la SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL. Dacă nu ați făcut nicio achiziție răspunderea SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL sau a părților despăgubite nu poate fi mai mare de 1 RON.

Sunteți de acord că, în niciun caz, SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL sau părțile despăgubite nu vom fi răspunzători pentru orice întârziere sau eșec în executarea care rezultă, direct sau indirect, din orice eveniment de forță majoră sau altă cauză dincolo de controlul nostru, inclusiv, fără limitare, Actele lui Dumnezeu (forțe majore), război, echipamente și defecțiuni tehnice, avarii sau fluctuații de energie electrică, greve, dispute de muncă, revolte, tulburări civile, lipsă de forță de muncă sau materiale, dezastre naturale, acțiuni guvernamentale, ordine de instanțe sau tribunale interne sau străine sau lipsa execuției de câtre o terță parte.

RESPONSABILITATE / DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII FINANCIARE

Atunci când abordează probleme financiare pe site, în videoclipuri, newslettere, programe sau alt conținut, Ovidiu NĂDEJDE depune toate eforturile pentru a se asigura că prezintă cu exactitate programele/produsele și capacitatea lor de a vă dezvolta afacerea și de a vă îmbunătăți viața. Cu toate acestea, SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL nu garantează că veți obține un rezultat cert sau veți câștiga bani folosind oricare dintre ideile, instrumentele, strategiile sau recomandări și nimic din Site și / sau Serviciu nu reprezintă o promisiune sau o garanție pentru câștigurile viitoare.

SUNTEȚI EXPRES DE ACORD CĂ A UTILIZA SAU INCAPACITATEA DE A UTILIZA ORICARE DINTRE PRODUSELE SAU SERVICIILE OFERITE DE OVIDIU NĂDEJDE REPREZINTĂ RISCUL DVS. ȘI DOAR AL DVS.

Achiziționând orice produs sau serviciu realizat de SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL acceptați, sunteți de acord și înțelegeți că sunteți pe deplin responsabil pentru progresul și rezultatele dvs. din participare și că nu oferim nicio reprezentare, garanții verbale sau scrise cu privire la câștigurile dvs., profitul afacerii, performanță de marketing, creșterea audienței sau rezultate de orice fel. Sunteți singur responsabil pentru acțiunile și rezultatele dvs. în viață și afaceri care depind de factori personali, incluzând, dar fără a se limita la competențe, cunoștințele, abilitate, dăruire, experiență în afaceri, rețea și situația financiară. De asemenea, înțelegeți că orice testimoniale sau recomandări ale clienților sau publicului nostru prezentate inclusiv, dar fără a se limita pe, Site-ul nostru, Serviciile, programele, conținutul, landing pages, paginile de vânzare sau oferte nu au fost evaluate științific de către noi și / sau de orice terți părțile și rezultatele experimentate de persoane pot varia semnificativ. Orice declarații prezente pe, inclusiv, fără a se limita la, site-urile noastre web, programe, conținut și ofertele sunt pur și simplu opinia noastră și, prin urmare, nu reprezintă garanții sau promisiuni de performanță reală. Nu oferim consultanță profesională juridică, medicală, psihologică sau financiară. S-au depus toate eforturile pentru a reprezenta cu exactitate produsul și potențialul său.

Acest site și produsele oferite pe acest site nu sunt asociate, afiliate, avizate sau sponsorizate de alte companii, inclusiv Facebook, Instagram sau LinkedIn și nici nu au fost testate sau certificate de alte companii, inclusiv Facebook. Nu există nicio garanție că veți câștiga bani folosind tehnicile și ideile din aceste materiale. Exemple în aceste materiale nu trebuie interpretate ca o promisiune sau o garanție a veniturilor. Câștigarea potențialului depinde în totalitate de persoana care folosește produsul nostru, de ideile și tehnicile sale. Nu poziționăm acest produs ca o „schemă de îmbogățire”.

Nivelul dvs. de succes în obținerea rezultatelor revendicate în materialele noastre depinde de timpul pe care îl dedicați programului, ideilor și tehnicilor menționate, precum și de finanțele, cunoștințele și abilitățile dvs. Deoarece acești factori diferă în funcție de indivizi, nu vă putem garanta succesul sau nivelul de venit. Nici nu suntem responsabili pentru niciuna dintre acțiunile dvs.

Materialele din produsele / serviciile noastre și site-ul nostru pot conține informații care includ sau se bazează pe declarații prospective. Declarațiile prospective conțin așteptările noastre cu privire la evenimente viitoare. Puteți identifica aceste afirmații prin faptul că nu se referă strict la fapte istorice sau actuale. Ei folosesc cuvinte precum „anticipare”, „estimare”, „puteți aștepta să”, „proiect”, „intenție”, „planificare”, „cred” și alte cuvinte și termeni de sens similar în legătură cu descrierea veniturilor potențiale sau performanta financiara.

Orice declarații prospective aici sau pe oricare dintre materialele noastre de vânzare sunt destinate să ne exprime opinia despre potențialul de câștig. Mulți factori vor fi importanți în obținerea rezultatelor dvs. reale și nu garantăm în vreun fel că veți obține rezultate similare cu ale noastre sau ale nimănui. De fapt nu oferim garanții că veți obține rezultate din ideile și tehnicile din materialele noastre.

OBLIGAŢIILE UTILIZATORULUI. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Utilizarea site-ului este permisă cu respectarea principiilor bunei – credințe, pentru informare și pentru folosirea serviciilor menționate mai sus.

Reprezentările stilizate, creația grafică, logo-urile și simbolurile asociate și combinații ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, fotografiile, materialele audio – video, conținutul folosite pe acest site, sunt proprietatea exclusivă a deținătorului site-ului sau acesta a dobândit dreptul de a le utiliza. Fac excepție informațiile şi elementele grafice înregistrate de utilizatori, precum și semnele grafice aparținând altor entități.

Utilizatorii nu pot prelua conținutul site-ului, nu pot interveni, modifica sau șterge conținutul acestuia (textul, imaginile, logourile etc.). Orice încălcare a acestei reguli reprezintă o încălcare a drepturilor de autor, de marcă sau orice alt drept de proprietate intelectuală.

Nu sunt permise copierea, multiplicarea, distribuirea, arhivarea sau păstrarea, prin orice mijloace, efectuate în scopuri comerciale a materialelor existente pe site.

În cazul în care în cadrul site-ului exista secțiuni in care utilizatorii pot insera comentarii și pot exprima opinii personale, imagini sau alte elemente susceptibile a fi protejate de drepturi de proprietate intelectuală, răspunderea privind conținutul acestora le revine in exclusivitate utilizatorilor în cauză.

Niciun Utilizator nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreun drept de proprietate intelectuală/ industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun Utilizator nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

MODIFICARILE SITE-ULUI

Deținătorul acestui site îşi rezervă dreptul de a modifica sau întrerupe, temporar sau permanent funcționarea acestuia, în totalitate sau numai în parte. În acest caz, deținătorul nu este răspunzător pentru orice modificare, suspendare sau întrerupere a accesului la site și la informațiile disponibile la un moment dat prin intermediul acestuia.

RĂSPUNDERE

Prin crearea și utilizarea Contului, vă asumați răspunderea pentru menținerea confidențialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului.

Prin accesarea site-ului, crearea Contului și utilizarea site-ului acceptați în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Sunteți responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizați site-ul.

Acceptarea Termenilor și condițiilor site-ului se confirmă prin bifarea checkboxului corespunzător din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.

Societatea nu își asumă răspunderea pentru nici un fel de pierdere (materială, financiară, de date sau informații) care poate sa apară direct sau indirect din cauza informațiilor incluse pe sit sau a nefuncționării sau funcționarii necorespunzătoare a acestui site.

Nu putem fi responsabili pentru daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru.

Nu suntem responsabili pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daune indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, cu orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare sau plată), sau executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părți sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

LIMITELE RĂSPUNDERII

Utilizatorul acceptă în mod expres că deținătorul site-ului nu este răspunzător pentru daune sau prejudicii directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la prejudicii prin pierdere de profit, posibilitatea de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultând din:

– utilizarea sau imposibilitatea utilizării serviciilor www.livadaculavanda.ro;

– acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

– declaraţii sau acţiuni ale unei terţe părţi asupra site-ului;

– orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

RECLAMAȚII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, prin email la adresa office@livadaculavanda.ro

Reclamația dvs. va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs., în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.

Utilizatorul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la evenimente private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus deținătorului site-ului prin aceste acțiuni.

Orice reclamație se depune în termen de maxim o lună de la data sesizării situației reclamate.

NOTIFICĂRI ŞI COMUNICĂRI

Deținătorul site-ului poate transmite notificări/informări privind schimbarea Termenilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afişarea de înştiinţări către Utilizatori în mod general, pe site.

FORŢA MAJORĂ

Deținătorul site-ului www.livadaculavanda.ro  nu este obligat a se conforma obligaţiilor prevăzute în Termeni și Condiții, ca urmare a unei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente fortuite, condiţii meteorologice nefavorabile, alte acţiuni sau inacţiuni de care administratorii site-ului nu sunt responsabili.

 

LEGEA APLICABILĂ

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul acceptă ca acest contract şi orice dispută legată de el sunt guvernate şi interpretate în concordanţă cu legile române, iar Utilizatorul admite să se supună jurisdicţiei exclusive a instanţelor judecătoreşti române competente.

Deținătorul site-ului www.livadaculavanda.ro  nu oferă garanţia că conţinutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor ţări in afara României. Dacă Utilizatorul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său şi este singur responsabil de respectarea legilor ţării în care se află.

 

CLAUZE FINALE

Termenii de față reglementează accesul Utilizatorilor pe site-ul www.livadaculavanda.ro . În cazul în care, ulterior lansării site-ului și publicării acestor termeni, vor fi implementate funcții sau servicii suplimentare puse la dispoziţie pe site, acestea vor fi supuse aceloraşi reguli şi condiţii cuprinse în prezentele clauze, în cazul în care acestea nu vor beneficia de condiţii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptați condițiile de mai sus şi sunteţi de acord că acesta are valoare unui contract, acceptat în mod tacit, între Utilizator și deținătorul site-ului. În cazul în care nu doriţi să respectaţi regulile descrise mai sus, vă rugăm să nu folosiţi informațiile sau serviciile puse la dispoziție pe acest site.

SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL are dreptul de a modifica Termenii și Condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site. Aveți obligația de a citi Termenii și Condițiile ori de câte ori accesați site-ul. Aveți obligația de a respecta întocmai Termenii și Condițiile de pe site și nu puteți pretinde necunoașterea Termenilor și Condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site.

Deținătorul site-ului își rezervă dreptul de a modifica structura si interfața oricărei pagini sau subpagini a site-ului in orice moment și la orice interval de timp liber ales, având dreptul de a întrerupe temporar, parțial sau în totalitate serviciile puse la dispoziția clienților prin intermediul acestui site fără vreo notificare prealabilă individuală sau generală.

Promoțiile oferite de către SC SC LIVADA CU LAVANDĂ SRL sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limitele și cu respectarea condițiilor de pe site.

Prezenții Termeni și Condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și Condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.

LITIGII

Părțile au convenit ca toate neînțelegerile privind încălcarea prezentului Act reprezentând “Termeni și Condiții “ sau rezultate din interpretarea sau executarea acestora sa fie rezolvate pe cale amiabilă. În cazul în care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabilă, părțile se vor adresa instanțelor judecătorești competente din București si județul Ilfov.